Aanbod

Energiewerk

Energetische healing is een holistische methode die, door het opruimen van blokkades, zorgt voor een betere doorstroming van energie in het lichaam.
Door alles wat leeft, stroomt levensenergie. De kanalen van deze energie zijn bij vele mensen geheel of gedeeltelijk verstoord geraakt door pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen.
De levensenergie (chi) kan daardoor niet of nauwelijks stromen waardoor er ongemakken ontstaan zoals pijn en emotionele disbalans.
Door deze blokkades te transformeren wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Ondersteunend bij:

  • Klachten zoals CVS, fibromyalgie, burn-out
  • Angsten en stress
  • Hooggevoeligheid, overprikkeling
  • Disbalans
  • Te weinig daadkracht en/of focus verliezen
  • Laag zelfbeeld

Het spreekt voor zich dat bij ernstige klachten steeds een arts geraadpleegd dient te worden. Ook medicijngebruik kan niet zonder medeweten van een arts gestaakt worden.

Bijkomende info:

De behandeling gebeurt met kledij aan.
Zorg dat je die dag genoeg water drinkt.
Plan rusttijd in na de behandeling.

Begeleiding hooggevoeligen:

Als hooggevoelige is het belangrijk om meer kennis te hebben over energie en invloed en gevolgen van verschillende energie├źn. Ook leer je om weer in je kracht te staan en hoe je bewust je energiesysteem kunt beheren.Reinigen van woningen/stallen/ruimtes/grond


Het kan gebeuren dat men zich (en ook dieren) onbehaaglijk of onveilig voelt in bepaalde ruimtes. Dit gevoel kan veroorzaakt worden door negatieve/verdichte energie of aanwezige entiteiten.
Deze ruimtes worden dan best energetisch gereinigd. Dit kan in een aantal gevallen op afstand of ter plaatse gebeuren indien dit nodig is. Dit wordt op voorhand per situatie bepaald.
De vraagprijs hiervoor is 50 euro per uur.

Aarden met paarden

Wendy met Ye Bahir Wagah
Wendy met Ye Bahir Wagah

Een paard is meester in 'in het NU zijn'. Door het wandelen met de paarden kom je vanzelf in het hier en nu... dus ga je aarden! Dit bevordert automatisch je innerlijke rust en je krijgt weer een heldere kijk op alles.
Je leert ook meer over jezelf op vlak van je leiderschap.

Paarden = aarden ;)

Onder voorbehoud..


Volle maan cirkel

Het licht van de maan is weerkaatst zonlicht. Dat het maanlicht een heilzame werking heeft, was al geweten in oude wijsheidstradities. Die kennis passen we nu weer toe.
Bij volle maan is het tijd om los te laten wat je niet langer dient. Het is een unieke gelegenheid om de restjes van het oude overboord te gooien en de keuzes, die je al maakte, kracht bij te zetten. Gezellig rond het vuur en badend in het licht van de maan...

Volgende maancirkels:

Nog nader te bepalen.

Gelieve steeds tijdig (ten laatste de dag op voorhand) je aanwezigheid door te geven. Zo kan ik voor voldoende drank en lekkers zorgen.