Over mij

Tiziana FontanaEnergetisch therapeut
Hart voor dieren
Bachbloesem consulente
Hsp

Gezond en gelukkig leven

Hallo, ik ben Tiziana Fontana.

Reeds als kind wist ik dat er meer is dan het zichtbare. Urenlang kon ik in de natuur vertoeven en stilstaan bij de kleine dingen. Dit opende de weg naar mezelf.
Naast mijn grote liefde voor paarden (en dieren in algemeen) ontdekte ik steeds meer over de 'voelwereld' en de ruime mogelijkheden ervan.

Op mijn boeiende tocht kwam ik mensen tegen die me inspireerden, spiegelden, confronteerden en hierdoor meer inzichten gaven. Hierdoor ben ik uiteindelijke de opleidingen Transfo-Energy©Practitioner, Deephealer en Feminine Healing gaan volgen.
Dit opende voor mij een nieuwe wereld.

Steeds meer voelde ik hoe ik dichter bij mijn eigen bron kwam, niet toevallig betekent mijn familienaam Fontana 'bron'.
Leven vanuit je kern maakt je leven lichter en vreugdevoller.
Mijn drijfveer is dan ook iedereen zo goed mogelijk te begeleiden naar zijn bron.
Graag verwelkom ik zowel jongeren, volwassenen als dieren bij La Fontana.

Je kan bij mij terecht voor complete healsessies voor mens en dier.
Indien gewenst met ondersteuning van de gekende Bachbloesems, energetische frequentietherapie en/of kruidenproducten van Go4balance.

Naast mijn constructief werk als ondersteuner van jongeren met autisme en leerstoornissen kon ik nu ook de energetische wereld 'met resultaat' verkennen.
Het maakt mijn werkterrein intenser en completer.

Hooggevoeligen kunnen ontdekken hoe ze moeilijkheden transformeren naar specifieke kracht. Ook leer je op een aangename manier de drukte uit je hoofd op te lossen, goed te gronden zodat je focus kan behouden en met een nieuwe positieve blik naar het leven kan kijken, desgewenst met therapeutische hulp van de paarden.

Welkom!